Albert Jan van Zijl

Na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam is Albert Jan gestart als pensioenadviseur. Zowel bij adviesbureaus als bij verzekeraars. De laatste 9 jaar werkt Albert Jan als ondernemer/adviseur voor grote verzekeraars en pensioenuitvoeringsorganisaties. Naast bedrijfseconoom is hij Actuarieel Rekenaar en Financieel Planner. Met ZG Pensioen keert Albert Jan terug naar zijn roots: het verzorgen van optimale pensioenregelingen voor bedrijven.

Albert Jan is in 1965 in Amsterdam geboren, woont in Naarden. Samen met Gaby heeft hij een dochter Minke en een zoon Roemer.

Gerben de Boer

Na zijn studie bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit is Gerben gestart als inspecteur levensverzekeringen. Na ruim 2 jaar is hij zijn eigen adviesbureau gestart. In ruim 10 jaar is dit adviesbureau uitgegroeid tot een financieel adviesbureau en administratiekantoor met 6 personeelsleden.

Gedurende zijn hele carrière heeft pensioen altijd zijn interesse gehad. Het is voor de meeste mensen  een belangrijk onderdeel van het inkomen. Pensioen wordt als zeer ingewikkeld ervaren. Tijd voor een zorgeloos goed pensioen met een heldere uitleg!

Gerben is in 1972 in Puttershoek geboren, woont in Muiden. Samen met Mirjam heeft hij 3 kinderen: Coen, Fleur en Noortje.

Wie zijn wij?